Η Εταιρία

Η  LIANA FLOWERS A.E. δραστηριοποιείται τα τελευταια 30 χρονια στις εισαγωγές προϊόντων όπως υφασμάτινα λουλούδια, τεχνητά φυτά, ψεύτικα λουλούδια, φυτών και διακοσμητικών, προμηθεύοντας τον επαγγελματία με τέλειες απομιμήσεις τεχνητών φυτών και ανθέων και υψηλής ποιότητας διακοσμητικά. Πιστή στην αντιγραφή της φύσης, προσφέρει μοναδικές λύσεις στη διακόσμηση κάθε επαγγελματικού χώρου και βοηθά τον επιχειρηματία να διαθέτει στην επιχείρησή του ένα τέλειο φυσικό περιβάλλον και καλαίσθητους χώρους εργασίας και υποδοχής, απαλλάσσοντας τον από οποιαδήποτε φροντίδα συντήρησης.

Ο Νίκος Αυγέρης,  με την πολυετή του πείρα στα φρέσκα λουλούδια και φυτά, έχει καταφέρει να εισάγει την καλύτερη αντιγραφή τους από Ευρώπη και Ασία. Επιπροσθέτως, λόγω της μεγάλης του εμπειρίας στη διακόσμηση έχει εξειδικευτεί στο να παρέχει πρωτότυπες προτάσεις και πραγματοποιεί οποιοδήποτε σχήμα διακόσμησης απαιτηθεί από τον διακοσμητή.

Στην ιδιόκτητη έκθεσή της στου Προμπονά, Άνω Πατήσια, η LIANA FLOWERS πρωτοπόρος στην ανεξάντλητη ποικιλία και πιστότητα τεχνητών  φυτών με φυσικό κορμό και μεταξωτό φύλλωμα, εισάγει και κατασκευάζει επί παραγγελία ότι απαιτείται για οποιονδήποτε χώρο.  Παράλληλα, εισάγει υψηλής ποιότητας υφασμάτινα λουλούδια για εντυπωσιακές ή διακριτικές συνθέσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι βάσεις (από τσίγγο ή fiberglass) σε μεγάλα εντυπωσιακά μεγέθη, κατάλληλες για εισόδους, χώρους υποδοχής και ποικίλες διακοσμητικές εφαρμογές.  Τέλος, στη μόνιμη έκθεσή μας στην Αθήνα ( Άνω Πατήσια) ο ενδιαφερόμενος επαγγελματίας θα βρεί κάθε είδος σχετικό με Χριστουγεννιάτικη, Πασχαλινή ή άλλη εποχιακή avant-garde διακόσμηση